Meikkikoulu


COSMETICA-NORRIS
 

 UUDET NETTISIVUT OSOITTEESSA

www.cosmeticanorris.comAmmatiksi Meikkitaitelija? Opiskele monipuolinen, mielenkiintoinen ja haastava kauneus- ja meikkialan trendejä seuraava käsityöammatti.

Vaihtoehtona opiskelulle Suomen pitkässä, pimeässä ja kylmässä talvessa meikkikoulu Cosmetica-Norris tarjoaa monipuolisen meikkitaitelija-maskeeraajien kouluttamisen Espanjan Aurinkorannikolla. 

Meikkitaiteilijan työ on itsenäistä, palkitsevaa ja mielenkiintoista. Työtehtävien ja ihmisten vaihdellessa päivästä toiseen mikään päivä ei ole samanlainen. Tänään se voi olla esim. asiakastapahtuma tavaratalossa, huomenna kuvausmeikkikeikka jollekin lehdelle, fantasiahahmon luomista teatteriesitykseen tai muusikoiden henkilökohtaisena meikkaajana kuvauksissa. Koulun opetussuunnitelma on suunniteltu erittäin monipuoliseksi ja kattavaksi. Pystyessämme takaamaan oppilaille parhaan mahdollisen koulutuksen tarjoamme paremmat valmiudet koulun jälkeiseen työelämään. 


Koulumme suorittanut oppilas pystyy meikkien sekä maskien lisäksi tekemään käsihoidot, rakennekynnet, kestovärjäykset, ripsipermanentit, ripsien pidennykset, karvanpoiston sokeroimalla ja myös toimimaan itsenäisenä meikkaaja-maskeeraajana esim. muotikuvauksissa- ja näytöksissä, malli-, mainos- ja lehtikuvauksissa.

Pienet ryhmät, monipuoliset meikkisarjat (Joe Blasco ja Ben Nye), alalla pitkään toimineet kokeneet opettajat takaavat henkilökohtaisen ja korkeatasoisen opetuksen. Oppilaat ovat sijoittuneet ympäri maailmaa hyvin työelämän pariin koulun jälkeen. 

Huomioithan, kauneusmeikin ja maskeerauksen täydellinen hallinta vaatii paitsi taiteellista silmää myös harjoittelua, kokemusta ja jatkuvaa itsensä kehittämistä.

 ! Ilmoittautumiset TÄSTÄ!!