Meikkikoulu


COSMETICA-NORRIS
 

Kokemuksia

Laura 23v, syksy 2014: Meikkikoulu Cosmetica Norris antaa hyvät eväät tulevaisuuteen meikkaajana. Koulussa on pätevät opettajat monen vuoden kokemuksella alasta meikkaajana. Koulussa opit kaiken perusarkimeikistä hurjaan halloween maskeeraukseen. Plussana koulussa on myös se, että saimme valita haluammeko myös oppia tekemään ripsipidennyksiä, geeli/akryylikynsiä ja intialaisen hieronnan saloja! Koulutus on monipuolinen ja kiinnostava, eikä tylsää hetkeä ole. Koulutukseen voi myös yhdistää pigmentointikurssin, opettajana toimii alan superosaaja Satu! Satu on ehdottomasti parhain opettamaan myös pigmentoinnin salat!


 


Emmi 21v, syksy 2014: Löysin Meikkikoulu Cosmetica Norriksen netistä, selailin koulun sivuja ja mietin tässä se nyt on, tuonne minä haluan. Mikä sen parempaa kuin opiskelu Espanjan auringon alla ja lisätä olemassa olevaa parturi-kampaajan ammattitaitoa. Päätös lähteä ulkomaille opiskelemaan oli iso päätös, mutta päivääkään en päätöstä kadu. Koulussa on osaavat opettajat monien vuosien kokemuksella, jotka takaavat hyvän ammattitaidon oppilaille. Koulun jälkeen työllistyin meikkifirman meikkaajaksi/myyntiedustajaksiSalla 34v, kevät 2016: Googlettelin ja haeskelin eräänä iltana maskeerauskursseja ja törmäsin Cosmetica Norriksen sivuihin. Aluksi ajatus oli vain hauska juttu, lähinnä vitsi. Ajatus kuitenkin jäi kytemään ja kun samaan aikaan satuin opiskelemaan parturi-kampaajaksi, aloin kysellä mahdollisuudesta sisällyttää meikkikoulu siihen. Koulu näytti vihreää valoa ja olin viimeisen työharjoittelujaksoni Espanjassa suorittamassa meikkaaja-maskeeraaja kurssia. Kouluaika oli aivan mahtavaa ja vapaa-ajan ohjelmastakaan ei ollut puutetta. Ja toi auringon voima on uskomaton. Koulussa on rento tunnelma, aamuisin sinne on kiva lähteä.Opettajat on hirmu hyviä ja loistavia tyyppejä. Mun kohdalla vitsistä alkanut juttu muutti mun elämän, palasin syksyllä tänne ja täällä Espanjassa mä tällä hetkellä asustelen, joten varo saatat rakastua                                              Espanjaan vakavasti ;)


 Paula 53v, syksy 2016: Olen niin tyytyväinen, että uskalsin vielä 53-vuotiaana hypätä tuntemattomaan ja vielä yksin lähteä opiskelemaan kampaamouran ohella meikkausta. Toimitusjohtajan tittelin vaihtuessa opiskelijaksi tuntui aluksi hassulta, mutta hyvin siihen sulautui viikkojen kuluessa. Kolmen kuukauden opiskelu on ollut antoisa matka monella tapaa. Vieraan maan kulttuuri, uusia ystäviä ja ennenkaikkea huomata se, ettei koskaan ole "liian vanha" oppimaan uutta.