Meikkikoulu


COSMETICA-NORRIS
 

Kestopigmentointikoulutus

Hanki itsellesi uusi ammatti tai lisää osaamistasi ja ammattitaitoasi nykyisessäsi!

Kouluttaudu kestopigmentoinnin ammattilaiseksi Espanjan aurinkorannikolla.

Kestopigmentointien kysyntä kasvaa nopeasti ja kestopigmentoinnin teko onkin hyvä lisätaito esimerkiksi kampaajille ja kosmetologeille. Koulutus sopii hyvin kaikille kauneudenhoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan, ammattitaitoaan ja palveluntarjontaansa.

Lisäämällä kestopigmentoinnit palvelutarjontaasi nostat yrityksesi imagoa, kassavirtaa ja laajennat asiakaskuntaasi.

Yksilolliset ja perusteelliset 1-2 viikon mittaiset kestopigmentointikurssit sinun tarpeittesi mukaan räätäloitynä.

Koulutukseen otetaan vain yksi oppilas kerrallaan ja kurssin hinta on 3200€. Opiskelu sisältää teoriapaketin ja harjoitustyöt asiakkaille. Lisäksi kurssihintaan kuuluvat pigmentointikone ja aloituspakkaus pigmentointeja varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Koulutuksessa perehdytään perusteellisesti ihon rakenteeseen, kontraindikaatioihin, kasvojen muoto-oppiin ja kolmiulotteisuuteen, valoihin ja varjoihin , hygieniaan, pigmentointivälineisiin, värioppiin ja väripigmentteihin sekä erilaisiin pigmentointitekniikoihin.

Kouluttajana toimii dipl.kosm./ meikkitaiteilija Satu Ahonen. Kestopigmentoinnin ammattilainen jo vuodesta 1994. Yli 4000 asiakasta ja yli 10 000 tehtyä pigmentointia, sekä yli sata koulutettua uutta kestopigmentointiammattilaista ympäri Suomea.

Koulutus tapahtuu Meikkikoulumme tiloissa Espanjassa. Kestopigmentointikurssin käyneille on kurssin jälkeen tarjolla neuvontaa ja apua, mikäli hankalia tilanteita matkan varrella tulee.